Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:[ ]
[ ]
Főmenü
· Forum
· Linkek
Rólunk

A HT VITORLÁS Klub több, mint húsz éve foglalkozik belvízi, kedvtelési célú, vitorlás és motoros (kisgéphajó) jogosítvány megszerzését biztosító oktatással, képzéssel. Néhány éve megszereztük a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalos képzőhely minősítését.

A vízi sportok iránt érdeklődő leendő kapitányokat elméleti és gyakorlati oktatáson készítjük fel a vizsgára. Mint akkreditált képzőhely, már több száz fiatalt tanítottunk meg a vízisportok műhelytitkaira, a természet erőinek tiszteletére és a kapitányi feladatok ellátásának felelősségére.

Az elméleti oktatásokat Budapesten, illetve igény szerint bárhol (vidéken vagy kihelyezett céges tanfolyamok) megtartjuk, ha legalább 10 jelentkező van. A gyakorlati oktatás Balatonlellén folyik és a gyakorlati vizsgára is itt biztosítunk lehetőséget.

Minden év májusában tartjuk a gyakorlati oktatásokat, ahol örömmel látjuk a korábban nálunk végzett kapitányokat is egy kis kiegészítő gyakorlásra, további ismeretek megszerzésére.

A nálunk végzett kapitányokat minden év szeptemberében meghívjuk egy kétnapos vitorlás túraversenyre, ahol bizonyíthatják, hogy mennyire sajátították el az ismereteket.

Klub elérhetőségek

Az Egyesület neve:
Híradástechnika Vitorlásklub (rövidítve: HTVK)

Székhelye:
8638 Balatonlelle, Szövetség u. 82.

Telefonszáma:
+36 (85) 454 936